El prestigiós crític vitivinícola José Peñín ha apadrinat la primera edició del Â?Tarragona Restaurant Wine’. Es tracta de la iniciativa promoguda per la Cambra de Comerç i que té l’objectiu de donar a conèixer els vins del territori a través dels restaurants de la zona. Són un total de vint-i-tres establiments que, entre el 3 i el 18 de novembre, oferiran tretze vins, seleccionats segons els criteris de la Guia Peñín. Aquesta guia recull prop de 10 mil vins de tota Espanya, i els que es podran tastar a tarragona estan puntuats amb més de 90 punts sobre 100. Tots ells són de les DO del nostre territori. José Peñín ha parlat de les qualitats i les particularitats dels vins de casa nostra. També ha fet una crida als restaurants a promocionar els vins d’aquí. Creu que és imprescindible per donar-los a conèixer a la ciutadania. Peñín ha apadrinat la iniciativa en un acte on han estat presents els restaurants i les bodegues participants del Â?Tarragona Restaurant Wine’, que es farà del 3 al 18 de novembre. El preu del menú serà de 17 euros més 1,90 euros per cada copa de vi. Es podran degustar de dilluns a divendres al migdia i a la nit.