Josep Queralt i Àlex Collado han rebut el títol a millor xef i millor cocteler de Tarragona i les Terres de l’Ebre, respectivament. Així s’ha anunciat en l’entrega dels primers Premis Gastronòmics Tarragona, un acte que ha tingut lloc a l’Antiga Audiència.

Els premis han estat lliurats per l’alcalde, Pau Ricomà, i la directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Marta Farrero.

Josep Queralt, cuiner al restaurant Can Bosch de Cambrils, ha explicat a Tarragona Ràdio de quina manera va elaborar el plat que l’ha convertit en guanyador.

Per la seva banda el tarragoní Àlex Collado, propietari del pub Alquimista, també ha exposat com va crear el còctel guanyador, que rep el nom de Marie Stopes.

En l’entrega, Ricomà ha volgut recalcar el mèrit d’aquestes jornades. Assegura que han servit per posar en el centre d’atenció la ciutat i el sector de la restauració i confia en que els propers premis es puguin celebrar en un escenari sense pandèmia.

Tant l’alcalde com la resta de participants en l’acte s’han mostrat satisfets davant la celebració d’aquests primers Premis Gastronòmics.