Diversos diputats de la CUP s’han dirigit al Departament d’Economia per a reclamar al Govern que publiqui tota la documentació, contractes i llicències sobre Hard Rock. Una investigació de ‘La Directa’ apuntava que el representant del projecte d’oci projectat a Vila-seca i Salou figura als ‘Paradise Papers’ i que la societat a la qual es va concedir la llicència és una empresa fantasma sense activitat des del 2011.

Els anticapitalistes van reclamar informació a l’executiu la setmana passada, però denuncien que només han rebut silenci. La diputada Laia Estrada ha exigit la revocació de la llicència i ha argumentat que “la gent té dret a saber si el Govern està negociant amb empreses que fan evasió fiscal i blanqueig de capitals”.

Alhora, Estrada adverteix que el temps juga en contra. I és que el Govern es va comprometre, en el marc de l’acord de pressupostos amb el PSC, a desencallar el Hard Rock amb l’aprovació del Pla Director Urbanístic (PDU) durant el primer semestre del 2023. A més, ha apuntat que la Comissió Urbanística de Tarragona es reuneix dimecres i que podria aprovar-se el no PDU.

En una atenció als mitjans, la diputada també ha explicat que no poden esperar-se al temps “ordinari” per a la resposta de les sol·licituds d’informació al Parlament perquè “podrien passar mesos” i es podria donar la circumstància que quan el Govern doni la informació “ja s’hagi aprovat el PDU i no hi hagi marxa enrere”.

Més notícies: