La Fira Àpat desembarca aquest cap de setmana al Recinte Firal de Tarragona. La Fira Professional d’Alimentació i Gastronomia del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre és un punt de trobada de professionals i amants de la gastronomia catalana.
Fins dilluns, productors i elaboradors agroalimentaris presenten els seus productes tant a professionals del sector com a consumidors finals. Aquesta edició compta amb més de 70 expositors i dues zones amb 40 activitats on es pot gaudir de showcookings, xerrades i tallers.
La reconeguda xef especialitzada en alta cuina i reposteria Gessamí Caramés serà la padrina de la fira i commemorarà la segona edició de Fira Àpat. Ella és la cara visible de la cuina a TV3 i amb el seu talent ajudarà a aproximar el producte català a tothom.
Hi haurà una masterclass amb Sergi de Maià, on es recuperarà la tradicional clotxa, l’esmorzar típic del pagès de les Terres de l’Ebre. També visitarà Fira Àpat Pep Moreno, xef amb una estrella Michelin i hi haurà un showcoking de la mà de DOP Arròs del Delta de l’Ebre. El director de la Fira Àpat, Josep Garcia, explica que esperen 5 mil visitants.
El dilluns 9 tindrà lloc el Fira ÀPAT Experience Tarragona, la jornada més professional, que comptarà amb la primera trobada de dones per l’alimentació catalana i el Fòrum de l’alimentació i la gastronomia de Tarragona, amb les ponències de destacats professionals i personalitats del sector de la zona de Tarragona.
Les entrades es poden obtenir de forma anticipada a través de la web www.fira-apat.cat o es poden comprar a taquilla els dies de la fira.