La Fira del Vi de la DO Tarragona tanca amb èxit després de vendre més de 18.000 consumicions en tres dies. Els cellers celebren l’assistència d’un públic jove especialment interessat pel món del vi i en saber quin vi tasta, de quina zona de la DO prové, la seva varietat i d’altres detalls.
De divendres a diumenge, els assistents han pogut maridar els vins dels 14 cellers amb les propostes gastronòmiques d’algunes de les parades del mercat central. Tanmateix, des de la DO Tarragona es destaca l’interès per l’adquisició d’ampolles a la Fira del Vi per realitzar un consum posterior a casa.
També els actes previs a la fira han tingut una molt bona acollida entre el públic, segons els organitzadors, tant el tast showcooking a càrrec de Peix al Plat, així com el cicle de tastos dirigits pel sommelier Leo Quidel i el tret de sortida de la 2a edició de la campanya de promoció Tu compres, nosaltres cuinem.
Des de la DO Tarragona celebren aquesta bona acollida a una setmana d’actes organitzats en el marc de la Fira, i el suport i la col·laboració rebuda per part de l’Ajuntament de Tarragona, Mercats de Tarragona i Turisme de Tarragona i l’Associació Grup d’Acció Local Costa Daurada.
- El Departament d’Empresa destina mig milió d’euros per impulsar el comerç i l’artesania del Camp de Tarragona el 2024
- Irene Teixidó: “El medi ambient, i la biodiversitat ens dona molts beneficis”
- Nicolás Barnes és el nou director de la presó de Mas d’Enric
- el cantautor Jomiv ens presenta: Epílogo
- El CEPAC i la Càtedra URV per a l’estudi del Fet Casteller han convocat el IV Ajut de Recerca Castellera