La plaça Corsini acollirà aquest divendres a la tarda la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica amb activitats com contacontes, actuacions i la lectura del manifest.

Al llarg de la tarda, es desenvoluparan els diferents actes que començaran a les 17 h de la mà d’entitats com el Comitè Oscar Romero, Enginyeria Sense Fronteres, Oxfam Intermón, Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances AICEC-ADICAE, Mans Unides o Setem. Començarà la lectura de manifest, seguidament del contacontes infantils, ball amb Pioneros del ritmo Tarraco i actuació de cloenda amb el grup tarragoní Volcano Spring.

La consellera de Cooperació, Cecilia Mangini, convida a sumar-se a la festa per reivindicar els drets humans a través de la sensibilització i la conscienciació.

Una festa que, sota el lema ‘Canvia el teu consum i juntes canviarem el món!’, arriba a la 23a edició i que enguany comptarà com a novetat un sorteig de cistelles amb productes i materials de Comerç Just.

Laura Aguadé, membre de Setem ens recorda que ja des de l’any 2000 que es parla de comerç just a Tarragona. Hores d’ara, la societat tarragonina ja està assabentada sobre el concepte de justícia social, però cal una festa com la d’aquest divendres per seguir fent difusió i activisme.

La festa compta amb el suport del Mercat Central i la consellera de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

Més notícies: