La primera jornada Talent TIC ha reunit a 180 participants, entre estudiants de tots els graus i màsters de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili i una vintena d’empreses tecnològiques associades al Clúster TIC Catalunya Sud i professorat. Les empreses han pogut presentar-se als estudiants, i han proposat temàtiques i reptes reals de les empreses pels Treballs de Fi de Grau o Màster que l’alumnat podrà desenvolupar mitjançant estades de pràctiques a l’empresa.

El Clúster TIC Catalunya Sud i l’ETSE de la Universitat Rovira i Virgili han impulsat aquesta jornada celebrada aquest dijous amb format Speed Dating amb l’objectiu de connectar de manera directa el talent jove amb les principals empreses tecnològiques del territori i consolidar la generació i la retenció de talent. A banda de les presentacions, estudiants i representants de les empreses han tingut l’oportunitat de compartir un temps de networking per resoldre dubtes i intercanviar contactes de manera directa i personalitzada.

Sergi Novo, Clúster Mànager del TIC Sud, ha qualificat d’èxit de la primera jornada d’aquest tipus a la URV. “El format afavoreix les relacions i el contacte directe entre empreses i estudiants i accions com aquesta són clau per potenciar la generació i la retenció de talent a les empreses del Clúster TIC Sud”, ha afegit. Novo ha agraït també el compromís i la predisposició del professorat i responsables de la URV.

Més notícies: