El Festival REC es viurà de manera presencial de l’1 al 8 de desembre en diferents espais de Tarragona, però també a través de la programació en línia que el festival proposa a través de Filmin, un portal de cinema en línia que consolida l’estreta relació entre el festival i aquest portal a través dels anys.

Després de l’èxit de la versió virtual de la XX edició, el REC XXI busca seduir el públic amb noves propostes que, un any més, reafirmen el caràcter inquiet del festival. El REC contínuament busca aquelles primeres propostes de directors de tot el món que impactin i les pel·lícules que no tenen cabuda a les sales de cinema de recorregut més convencional.

La programació en línia del REC XXI estarà disponible de l’1 al 12 de desembre al portal del festival de la plataforma Filmin i serà diferent de les projeccions presencials. El director artístic del Festival REC, Xavier Garcia Puerto, diu que han «proposat pel·lícules que dialoguen amb els llargmetratges que es podran veure a Tarragona i que expliquen la trajectòria del Festival en la recerca de les millors òperes primes internacionals i també en l’elecció de temes de l’actualitat per a reflexionar sobre el nostre present».

Les pel·lícules que es podran veure en línia seran Fósforos Mojados, El viaje extraordinario de Celeste Garcia, Los nombres de las flores, El día más feliz en la vida de Olli Maki, Al abrir mis ojos, Capturing dad, People that are not me, After life, Ma famille et le loup, Fight girl, Supa modo, Mes jours de gloire, El alma quiere volar, The salt in our waters, Darkness, It felt like love, System crashier, The temptation of St. Tony, In the las days if the city, Et in terra pax, Class enemy, Club Europa, Severina, Siembra, Los Nadie i Salvo.

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *