La tardor de Tarragona Jove posa l’accent en l’alimentació del futur. La cuina serà protagonista d’una temporada amb prop de 100 activitats per tota la ciutat i més de 3.000 places. Una altra de les novetats és un laboratori de costura creativa. Les inscripcions ja estan obertes.

Les propostes gastronòmiques acostumen a ser les més demandades entre els joves tarragonins. Si més no, entre els molts que s’adrecen a Tarragona Jove interessats per les seves programacions. Ara arrenca la de tardor i la cuina serà més protagonista que mai. Hi haurà tallers de cuina d’aprofitament, es podrà aprendre a fer un romesco o un suquet de peix, elaborar tapes o fast food saludable però, també, nocions per fer viral una recepta o per cultivar menjar viu.

Les noves tecnologies entren amb força als fogons, també als de l’Espai Jove Kesse, de la mà del Food Lab Kesse. Un dels seus responsables, Adrià Garcés, explica que l’objectiu és donar un nou enfoc i mostrar cap a on va l’alimentació del futur. I en ella hi haurà tècniques innovadores però també ingredients nous, com algues i insectes.

Una altra de les novetats d’aquesta tardor, presentada aquest dimarts pel conseller de Joventut, Guillermo García de Castro, és un laboratori de creació dedicat a la costura i a la cultura del reaprofitament tèxtil. Tot plegat entre clàssics que sempre triomfen com el Cultura Kesse o els espais de creació artística. Un dels grans noms de la temporada serà el de Beatriz del Monte, Bewis de la Rosa, una referent del rap rural a Espanya. Totes les activitats són gratuïtes.