La fundació Alicia oferirà xerrades sobre alimentació saludable al Club dels Tarraconins. El primer dels tallers es farà aquest dissabte i està adreçat als nens de 6 i 8 anys. S’hi treballarà el tema de l’esmorzar. La mateixa qüestió s’abordarà en la segona sessió que es farà el mes de maig. El cicle es tancarà l’11 de juny amb el taller Ultramarins, els aliments del nou món, que tractarà sobre els canvis en la dieta que va comportar l’arribada de nous aliments d’Amèrica. Aquest taller està adreçat a joves d’11 i 12 anys. Totes les sessions es faran a la Fundació Caixa Tarragona i la impartiran professionals de la Fundació Alícia. Aquest centre de recerca, situat al Bages, investiga l’alimentació des de totes les perspectives: des de la química, a l’antropologia. En el seu consell assessor hi ha el cuiner Ferran Adrià i el cardiòleg Valentí Fuster. El seu director Antoni Maçanès explica que, a més d’investigar, realitzen activitats per divulgar els valors de l’alimentació. En cada taller hi podran participar una vintena de Tarraconins. Les inscripcions s’hauran de fer a través del club. Dins d’aquesta campanya per fomentar l’alimentació saludable, el club dels Tarraconins incorpora el bocan’roll al seu marxandatge. Es tracta d’una mena de bossa reutilitzable per embolicar els entrepans. Es pot comprar o intercanviar per Dupondis.