La gira Â?cuiners on tourÂ? farà escala a Tarragona aquest mes de juny, juliol i setembre. La iniciativa apropa la cuina més representativa de quatre dels millors xefs del moment, entre els que hi ha l’Ana Ruiz, del restaurant AQ de la Part Alta. Els clients podran conèixer la cuina dels diferents xefs sense haver de desplaçar-se als seus respectius restaurants. Aquests cuiners són els guanyadors i finalistes del concurs Cuiner de l’Any, que atorga el Fòrum Gastronòmic Girona, i l’experiència compta amb el segell de Tarragona Essència. La gira comença aquest dijous a Tarragona, quan el xef del restaurant Lluerna, de Santa Coloma de Gramenet, Víctor Quintillà, cuinarà al restaurant AQ. Per aquesta ocasió ja no queden places, si que n’hi, en canvi, per les properes parades de la gira, que seran el 21 de juliol i el 13 de setembre. Ho ha explicat el responsable del restaurant AQ, Quintin Quinsac. Llavors, els convidats a l’AQ seran els xefs dels restaurant Caldeni de Barcelona, Dani Lechuga, que és el guanyador del premi Cuiner de l’Any, i el del restaurtant, Casamar de Girona, Quin Casellas. El menú té un preu tancat de 50 euros amb tot inclòs i la intenció és que l’experiència tinguin continuïtat.
A l’espai l’entrevista de l’informatiu hem parlat amb Quintin Quinsac, responsable del restaurant AQ Redacció Tarragona Ràdio