La restauració considera insuficient la flexibilització de les mesures que s’aplicaran a partir de dilluns vinent. El sector confessa que no estan satisfets si bé admeten que l’ampliació de les franges horàries evitarà aglomeracions als bars i cafeteries. Un dels representants de la Junta de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, Rafa Olivier, demana que els deixin treballar sense franges fins les vuit del vespre. Recorda que el tancament de bars fa que la gent es concentri asseguda als bancs de l’exterior. Diu que les terrasses dels establiments són segures i eviten problemes com aquests. Lamenta que no hi hagi ajudes al sector. En un comunicat enviat dimarts, les diferents associacions hostaleres demanaven que es pugui treballar de forma ininterrompuda fins a les 20.00 h, amb un aforament del 30% a l’interior i un 100% a les terrasses, que els negocis puguin accedir a les línies de crèdit ICO encara que acumulin deutes i no estiguin al corrent de pagaments amb les administracions i s’ofereixen a incrementar la xarxa de rastrejadors per facilitar la gestió de la pandèmia.