L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona (AEHT) ha nomenat quatre nous membres del Consell d’Experts de l’entitat. Es tracta dels xefs de quatre restaurants distingits amb un Sol Repsol.
Els nous restauradors que han rebut la jaqueta de cuina de l’Associació són Pep Moreno, de restaurant Deliranto; Moha Quach, del Terrat Tarragona; Vicent Guimerà, de l’Antic Molí d’Ulldecona; i Ana Ruiz, del restaurant AQ de Tarragona. El Consell d’Experts uneix els millors cuiners de Tarragona i l’Ebre, reconeguts amb un Sol Repsol.
Constituït el 2018, té l’objectiu de reunir als professionals de llarga i reconeguda trajectòria, perquè esdevinguin un referent i un suport per als 750 socis que formen part de l’AEHT.
Més notícies:
- Clara Comas: “Un 80% dels animals marins moren per coalició amb els vaixells”
- Raúl Villa: “La ‘milla medida’ servia per conèixer la velocitat d’un vaixell”
- Detingut un home per furtar un catalitzador a l’aparcament de l’Horta Gran
- Nova prova de sirenes de risc químic, aquest dijous, per practicar el confinament
- ‘La Figuereta’, premi del públic als Premis Sonor 2025