Penjadors al passadís de l'escola Cèsar August de Tarragona
Aspecte d'un passadís de l'escola Cèsar August de Tarragona, buit d'alumnes. ACN

Un 9% dels centres educatius de la ciutat es veuen afectats per la Covid-19, amb persones confinades o grups sencers. Són set dels 82 que hi ha entre escoles, instituts i llars d’infants. La xifra millora lleugerament respecte el final de la setmana passada.

La situació més complexa es dona a l’institut de Sant Pere i Sant Pau, amb 56 persones confinades de 2 grups diferents. Hi va haver 4 casos positius de coronavirus. A l’institut Cal·lípolis hi ha 13 confinats d’un grup com a conseqüència de tres casos confirmats detectats al centre.

Un altre grup amb 15 persones està confinat a l’institut Pons d’Icart i al Joan XXIII hi ha 23 persones en confinament després de tres casos detectats, però cap grup afectat en la seva totalitat. Finalment, al Mare Nostrum encara hi ha un grup confinat amb un total de 27 persones.

Al Centre d’Educació Especial San Rafael segueixen confinades 8 persones d’un grup arran de dos positius detectats dies enrere. La situació millora progressivament perquè van arribar a ser 48. Es manté el grup afectat a l’escola Ponent, amb 25 persones, el mateix cas que a l’escola Marcel·lí Domingo de Sant Pere i Sant Pau.

Segons les dades publicades aquest dimarts per Educació, un dia més no hi ha grups afectats per covid-19 a les llars d’infants de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *