Activitat al casal de la Fundació Pere Tarrés a l'Escola Sant Gregori, a Barcelona. Lleure d'estiu

L’Ajuntament de Tarragona, a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) obre el portal webestiu.tarragona.cat que recull les activitats d’estiu que es duen a terme a la ciutat aquest 2024 adreçades a infants i joves (des dels zero fins als 22 anys).

Amb aquest recull es vol facilitar que la ciutadania tingui a l’abast tot el ventall d’activitats que es genera tant des de l’Ajuntament de Tarragona com per part d’associacions, entitats, centres educatius, i empreses de lleure, esportives, formatives i educatives de la ciutat. El portal inclou un cercador que fa el cribratge del tipus d’activitat: lleure, esports, art, tecnologia, sostenibilitat i descoberta.

El nou portal té la voluntat d’esdevenir un projecte compartit entre el consistori, el teixit associatiu de la ciutat que participa i la ciutadania amb la finalitat d’oferir una proposta de lleure educatiu equitatiu i inclusiu.

Totes les entitats (Associacions de Famílies d’Alumnat, escoles, esplais i agrupaments de la ciutat) que ho desitgin poden formar part d’aquest recull i anunciar la seva oferta de lleure educatiu adreçant-se al següent web: estiu.imet@tarragona.cat.