Les estrelles Michelin de la demarcació es retroben en el sopar solidari en benefici de la Lliga contra el Càncer després d’una pausa de dos anys per la pandèmia. La cita arriba el divendres 11 de novembre al menjador del Complex Educatiu de l’Antiga Laboral.

És tracta de la desena edició del ‘Sopar de les estrelles’ que el 2020 es va haver d’ajornar a causa de les restriccions per la covid. Amb una dècada d’història s’ha convertit en una cita destacada en el calendari de la solidaritat del territori, aplegant cada any 400 persones.

Una oportunitat per veure els xefs amb Estrella Michelin compatint plegats els fogons en benefici de la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Les estrelles són Joan i Arnau Bosch, de Can Bosch; Diego i Ruben Campos, de Rincón de Diego; Fran López, del restaurant Villa el Retiro; Jeroni Castell de les Moles, Vicent Guimerà de l’Antic Molí, Rafel Múria de Quatre Molins i Josep Moreno de Deliranto.
A aquests cuiners els acompanyaran els restauradors, Moha Quauch del Terrat
restaurant, Corina Grama del Restaurant Rod, Àngel Jiménez del Complex Educatiu, el pastisser Marco Carreiro, Gabri Olivier de gelateria Olivier. A més, es comptarà amb el pa elaborat per Jordi Andreu, del Forn Andreu de Tarragona.

Sopar estrelles Michelin
Sopar Estrelles Michelin

En nom de tots els restauradors, Arnau Bosch ha dit que és una bona oportunitat per a poder degustar alguns dels plats que ells fan a les seves cartes. Cada any són mes cuiners participants i per això faran un menú conjunt en base a platerets que cada cheff farà al seu estil.

Des de de la Lliga celebren recuperar enguany el sopar solidari. La pandèmia, asseguren, també ha evidenciat la importància d’obtenir recursos per a la investigació i la lluita contra la malaltia, així com els grups d’ajuda mútua i la resta de serveis que s’ofereixen. La seva presidenta, Agustina Sirgo, diu que hores d’ara ja tenen 80 reserves fetes, i valora que un any mes hi hagi un mar de solidaritat.
Makro serà novament el proveïdor oficial del sopar, cedint part la matèria prima amb què cuinaran els xefs. Com és habitual, els àpats els serviran voluntaris de l’Associació Pax Mundo i estudiants de l’escola d’hostaleria.

El preu del cobert serà de 60 euros per persona i es poden reservar dirigint-se a Lliga Contra el Càncer, o al Telèfon 977 23 24 24.

Com sempre, es faran sorteig de lots de productes al llarg de la gala, que arrencarà a les 21 hores presentada per la comunicòloga Elisabet Rofes i pel periodista Josep Suñé.