Les colles de la ciutat entomen amb ganes i satisfacció l’acció castellera que finalment es podrà dur a terme per Santa Tecla.
En declaracions després de la presentació del nou protocol aprovat pel Procicat, el cap de colla dels Xiquets de Tarragona, Alfred González, ha celebrat l’inici del retorn a les places i veu amb bons ulls un protocol que ha d’aportar una vessant científica per dotar de més seguretat al món casteller.
El cap de colla de la Jove Xiquets de Tarragona, Jordi Alomà, ha avançat com es plantegen els assajos previs a l’acció de Santa Tecla que dona continuïtat a l’aposta per uns castells més segurs.
David lobo, cap de colla dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, diu que el desig és que tots puguin tornar a plaça ben aviat però que en aquesta ocasió només 160 podran formar part d’aquest estudi que obligarà les colles a replantejar-se la manera de treballar.
Un dels caps de colla dels Xiquets del Serrallo, David Borràs, explica que a dia d’avui, pràcticament el 100% de la colla avala
la represa castellera amb aquestes noves condicions.

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *