Els paradistes del Mercat Central de Tarragona treballen sense descans quan falten pocs dies per Nadal i Sant Esteve. Les restriccions acordades pel Govern han provocat que molts clients comprin sense saber ben bé que cuinaran ni per quantes persones.
Segons ha explicat Pep Carnicer, de la carnisseria Meritxell molta gent ha optat per quedar-se tot el que havia demanat i repartir-ho entre els familiars.
Com cada any, els compradors han optat per menús “clàssics” i “típics” d’aquestes festes i les restriccions no han canviat massa els hàbits a l’hora de comprar. Mentre que alguns hann decidit mantenir les mateixes comandes, altres han reduït les quantitats.
Pedro Gómez, comprador habitual del mercat ha explicat que es reunirà amb menys familiars perquè considera que entre tots hem de posar de la nostra part per frenar la pandèmia.
Segons els paradistes les vendes van a bon ritme i hi ha hagut poquíssimes anul·lacions arran de les restriccions. De fet, el carnisser Àngel Roger ha assegurat que han augmentat el nombre de comandes perquè molta gent prefereix quedar-se a casa en lloc d’anar al restaurant. Però, tot i això, els paradistes i compradors comparteixen que no hi ha l’alegria dels altres anys.