L’escola Vedruna Sagrat Cor de Tarragona segueix immersa en el projecte d’Escola Ambaixadora del Parlament Europeu. La porta principal del centre llueix, des d’aquesta setmana, una placa que l’acredita com a tal.

El programa té una durada de tres cursos i l’escola tarragonina ara n’ha iniciat el segon, i amb moltes activitats en marxa o a punt d’impulsar. Hugo Macías, coordinador del projecte d’Escola Ambaixadora al Vedruna Sagrat Cor, parla de l’objectiu de la iniciativa, que passa per difondre els valors de la Unió Europea entre la comunitat educativa i fer-ne partícip tota la ciutat.

L’alcalde, Rubén Viñuales, ha estat l’encarregat de descobrir la placa que acredita el centre com a Escola Ambaixadora del Parlament Europeu.

El Vedruna Sagrat Cor és una de les 116 institucions educatives de l’estat que exerceix d’ambaixadora del Parlament Europeu. Un grup de voluntaris entre l’alumnat de secundària i batxillerat s’encarrega d’organitzar activitats amb l’objectiu de promoure els valors de la Unió Europea i el funcionament del Parlament Europeu.