El capítol L’Esperança, el barri esborrat, del podcast Del passat també es viu, de Tarragona Ràdio, és finalista del premi de periodisme Mañé i Flaquer.

L’episodi, a càrrec dels companys Tere Ortega i Lluís Comes, es va emetre en antena el passat 29 d’abril i opta concretament al premi Camp de Tarragona. En aquest capítol repassa com Tarragona Ràdio va desplaçar una Unitat Mòbil al barri de l’Esperança a primera hora del matí per seguir en directe l’entrada de les màquines excavadores per fer desaparèixer un nucli poblat que s’havia convertit en cau de drogues i delinqüència. 26 anys després, es va recuperar aquell relat i aquell barri.

Els guanyadors es donaran a conèixer divendres 26 de novembre, en una gala presentada per l’actor Eloi Isern, que tindrà lloc al Pati del Castell de Torredembarra i serà retransmesa per TAC12 i Ona La Torre. Un total de 154 treballs optaven al premi, organitzat per l’Ajuntament de Torredembarra, la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Repsol i el Port de Tarragona. Concretament, eren 33 els participants a la categoria Camp de Tarragona.