Marc Álvarez, diu que el primer pas és aconseguir la permanència i després intentar sumar els màxims punts possibles per veure on pot arribar l’equip. El davanter reconeix que un darrer objectiu seria obtenir plaça per jugar la pròxima edició de la Copa del Rei.

El de Torredembarra, diu que aquesta temporada està vivint un somni com a jugador del primer equip. Fa un any ja pensava que faria la pretemporada amb el primer equip, però per tal com va anar l’estiu no es pensava que seria ja jugador del primer equip. Marc Álvarez, reconeix que encara no és conscient de tot el que ha viscut aquesta temporada.

El jugador va renovar fins al juny del 2025 i creu que ara mateix la feina del planter es veu amb jugadors com ell o Marc Montalvo i Parra que han fet el salt al primer equip.
Marc Álvarez, ha participat en vint-i-set dels trenta-dos partits de lliga, però té clar que amb l’arribada al mercat d’hivern de Marc Fernández, el seu ‘rol’ ha canviat una mica, però té clar que sortint des de la banqueta avui dia pot ser més útil a un Dani Vidal al que coneix molt bé del futbol formatiu grana.

L’entrevista sencera amb Marc Álvarez la podeu escoltar al web i al Podcast del Sempre Nàstic.