Tres dones han estat assassinades aquest 2021 al Camp de Tarragona a mans de les seves parelles o exparelles. Avui és 25 de Novembre i cal recordar totes les que s’han quedat en el camí. També n’hi ha de supervivents de la violència masclista. Meritxell fa uns anys va patir una agressió sexual. La van agafar quatre homes i se la van emportar en una furgoneta fins a un descampat on la van violar en repetides ocasions, durant hores. Ella ha explicat que “una agressió sexual et trenca la vida, es moren les il·lusions i les expectatives desapareixen”.

En el llistat de feminicidis oficials, al Camp de Tarragona s’han registrat 3 dones mortes durant el 2021.

Pilar tenia 50 anys i vivia a la Bisbal del Penedès. El 26 d’abril va resultar ferida de gravetat amb cremades que va provocar-li la seva parella i va morir a l’hospital. L’assassí és un home de 37 anys i nacionalitat espanyola. Ella tenia fills menors d’edat.

Betty tenia 52 anys quan va morir a Creixell a mans de la seva parella sentimental, un home espanyol, Manuel, de 56 anys. El divendres 14 de maig, Betty no va acudir al seu lloc de treball en una drogueria de Torredembarra. Ell l’havia matat amb una pistola i després, quan es va veure acorralat, es va suïcidar.

A Cambrils, Pamela de 25 anys. va ser assassinada per la seva parella, un home de 53 amb el qual vivia des de feia tres anys. Hi havia una ordre d’allunyament que va infringir l’assassí. Tots dos tenien nacionalitat espanyola

Es quantifica com a feminicidi familiar, l’assassinat de Teresa, de 91 anys, que vivia al carrer de Pin i Soler a la ciutat de Tarragona.

Els fets van tenir lloc el 24 de març quan els Mossos van localitzar el cos sense vida de l’anciana amb signes de violència. Un familiar llunyà de la dona de 70 anys va confessar que l’havia matat. Els Mossos van descartar els supòsits de violència de gènere o de violència domèstica en aquest cas. S’ha classificat el cas com a feminicidi familiar. La xifra no és oficial.

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *