Mig miler de persones han participat en la manifestació pel centre de Tarragona organitzada pels sindicats d’ensenyament en el cinquè dia de vaga en contra del conseller, Josep González Cambray.

La representant del sindicat majoritari USTEC, Laura Ferré, anuncia que les mobilitzacions seguiran després que en les taules de diàleg, el titular del departament d’Educació no hagi mostrat la voluntat d’escoltar els professors.

Marta Minguella, de la CGT, diu que les dues jornades de vaga d’aquesta setmana són només el principi d’una nova tongada de mobilitzacions.

Ricard Massó, del sindicat de Professors de Secundària, ha criticat la que considera ‘poca predisposició’ al diàleg de González-Cambray.

Els sindicats convocants de les protesta unitària qualifiquen “d’engany” les quatre sessions de mediació que s’han fet al departament de Treball amb Educació. Lamenten que les posicions continuen d’allò més allunyades

El Departament, per contra, defensa que ha fet els moviments necessaris i sosté que no es poden atendre les demandes dels sindicats totes i al mateix temps pel seu elevat cost econòmic.