El TGN Bàsquet aconsegueix la primera victòria de la temporada després de derrotar per 66 a 58 al Joventut les Corts. Era el primer partit de Copa Catalunya femenina al pavelló del Sagrat Cor i les jugadores de Marc Rovirosa no es van poder estrenar de la millor manera. La clau va estar en un segon quart molt sòlid, on el parcial va ser de 25 a 7.

Va arribar després d’un primer quart molt igualat, on les liles anaven per darrere al marcador. A la segona meitat, el rival va aconseguir retallar distàncies, però va ser insuficient per poder igualar o bé remuntar el partit. L’entrenador, Marc Rovirosa, parlava de la primera victòria de la temporada.

Marc Rovirosa

Marta Ferrús, amb 14 punts, va ser la jugadora destacada del partit.

Una categoria per sota, a Primera Catalana, el Volvo Diselauto CBT també va poder sumar la primera victòria de la temporada al superar per 56 a 45 al Viladecans BF. Aquest partit també era l’estrena de les jugadores a casa, al pavelló del Serrallo. Les blaves es van posar per davant al marcador a la meitat del primer quart i ja no van perdre l’avantatge. Precisament, en els primers 10 minuts, aconseguien el millor parcial amb un 20 a 11.

David Garcia, tècnic del Volvo Diselauto CBT, valorava la victòria aconseguida.