Protesta a l’empresa Nacex de missatgeria, al polígon Riu Clar, per reclamar la readmissió de dos treballadors. La Coordinadora Obrera Sindical del Camp i Co.bas denuncien la mala praxi d’aquesta companyia i la fan extensible a tot el sector. L’acció té lloc aquest dimecres i avisen que no s’aturaran fins aconseguir que els dos treballadors siguin readmesos.

El conflicte laboral es va iniciar fa cosa de tres anys quan es va produir un canvi a la gerència de l’empresa Nacex, que es dedica a la missatgeria exprés. Els sindicats expliquen que el nou responsable de la companyia va acomiadar tots els treballadors assalariats i els va substituir per falsos autònoms. Això va ser denunciat a Treball i l’empresa va ser multada. Poc abans de fer-los fora, es va crear la secció sindical. L’empresari no va poder acomiadar els empleats que en formaven part però, afirmen, aquests van patir un assetjament ferotge. Ho explica l’Aleix, un dels treballadors afectats.

Josep Maria Tarragona, organitzador territorial de la COS a les comarques del Camp, ha explicat a Tarragona Ràdio que hores d’ara són incapaços de saber quants treballadors hi ha a l’empresa perquè la immensa majoria són falsos autònoms.

Els sindicats demanen la readmissió de l’Aleix i el Sergi i avisen que no s’aturaran fins aconseguir-ho. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han acabat desallotjant els protestants.

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *