L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, han refermat la col·laboració que Repsol dóna, des de fa anys i de forma continuada, a les festes de Santa Tecla.

Pau Ricomà ha destacat que “el suport i l’estima de les empreses del territori és fonamental per mantenir vives les tradicions i fer de Santa Tecla la Major festa de Catalunya”.

Per la seva banda, el director de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, ha apuntat que “fa més de 25 anys que Repsol participa de manera activa en les festes de Santa Tecla, col·laborant no només amb l’Ajuntament de la ciutat, com es fa evident amb aquesta signatura, sinó també col·laborant amb les diferents entitats que conformen el seguici festiu. I ho fem amb més ganes que mai, per tal de celebrar aquests 700 anys com mereix l’ocasió.”

Amb aquest conveni l’empresa amplia el suport amb un patrocini especial al documental “7de Festa”: Recuperem Santa Tecla 19070-2000, emmarcat dins els actes de celebració especials de Santa Tecla 700.

El documental, dirigit per Joana Zapata i Maria Roig, que es va estrenar el passat 14 de setembre, fa un viatge en el temps a través de testimonis i imatges d’arxiu de quaranta anys enrere, donant a conèixer l’aventura de tot un grup de joves que, amb diferents inquietuds, van recuperar la festa tarragonina. “7de Festa” es pot veure a TAC12, TotTecla.tv i al següent link de YouTube .