Ho diu l’alcalde de Tarragona i candidat a la reelecció per ERC. En l’entrevista de campanya amb Tarragona Ràdio, Pau Ricomà, ha assegurat que el proper mandat serà el de l’execució de les grans obres que s’han impulsat en els darrers quatre anys. Ricomà ha apuntat que això crearà llocs de treball qualificats i transformarà Tarragona en una ciutat més verda i sostenible.

El cap de llista republicà té clar que Tarragona està a punt de fer la gran transformació pendent de fa dècades. Apunta, però, que això només ho pot garantir un govern d’ERC.

L’alcalde i candidat a la reelecció aspira a guanyar àmpliament per impedir ‘acords contra natura’ que puguin justificar un pacte de dretes al consistori. Diu Ricomà que el PSC ha tingut l’oportunitat de regenerar-se i no ho han fet. Assegura que no hi veu cap possibilitat de pacte amb Rubén Viñuales no lliga amb ERC.

Recorda que ell ja sap què és guanyar a Rubén Viñuales quan en els darrers comicis es presentava amb les llistes de Ciutadans i ERC va treure 4 consellers que l’ara alcaldable socialista.

Pau Ricomà fa una crida a aglutinar en ERC un vot per a una ciutat moderna que eviti tornar enrere amb plans desorbitats urbanístics com Terres Cavades i la Budallera. Ricomà alerta que aleshores la ciutat pot caure en barrina.

Pau Ricomà admet que les aliances de l’anterior mandat amb En Comú Podem, primer, i amb CUP i Junts, després, va ser una bona fórmula per governar. Assumeix que es van haver de fer concessions pel bon desenvolupament dels acords però també pensa que ‘van fer el més difícil’. Pau Ricomà confessa que l’accident a IQOXE amb tres persones mortes ha estat el pitjor moment que ha viscut com alcalde i se sent orgullós, especialment, d’haver acabat amb ‘les relacions clientelars’ i aconseguir que molts tarragonins facin seva la ciutat. I també té una cosa clara: Tarragona és més republicana que abans.

Pere Aragonès donarà suport al candidat d’ERC a Tarragona, Pau Ricomà, en l’acte central de campanya previst aquest dijous al vespre al Tinglado número 1.

El president de la Generalitat i dirigent republicà participarà en el míting previst a les 19h i que comptarà també amb la presència de la portaveu, Marta Vilalta, i de l’expresidenta del Parlament, carme Forcadell.

Tots donaran suport a un Ricomà que avui ha manifest el seu desacord en designat Tarragona, com a Municipi Turístic.