Tarragona incorpora una nova ruta de tapes a la seva oferta gastronòmica. Es tracta del TapAlta, una iniciativa que neix de la mà d’una quinzena de restaurants del nucli antic de la ciutat. Tots els dijous, entre les vuit i les deu del vespre, els establiments ofereixen dues propostes diferents a uns preus ajustats, i per a totes les butxaques. Cada tapa costa dos euros i mig i s’acompanya d’una copa de vi, cava, cervesa o un refresc.S’ha decidit dedicar un dia i unes hores concretes a aquesta iniciativa per unificar horaris i facilitar la tasca dels restauradors. Les degustacions són tan diverses com el tipus de locals que podem trobar a la Part Alta. Patata farcida amb calamars confitats i bolets, carpaccio de bacallà amb confitura de tomàquet o brownie de botifarra negra i croquetes de ceps són només alguns dels plats que es podran tastar cada dijous. Un dels impulsors del TapAlta, Mariano Vázquez, de l’Antiquari, diu que l’objectiu és consolidar la cultura de la tapa a Tarragona.Cada mes, els restaurants aniran variant les seves propostes per tal d’atreure més clients als restaurants tots els dijous, de vuit a deu del vespre.
TapAlta, nova ruta de tapes pel nucli antic de Tarragona
