Aquest dissabte Tarragona acollirà la 9a Festa de l’Embutada. La iniciativa té la voluntat de recordar l’època en què acabava la fermentació del vi i la gent s’apropava als cellers a tastar el primer vi de la temporada.

El programa arrencarà a partir de les 12 h amb l’obertura de la Plaça del Rei i amb l’arribada dels productors i el primer tast de vi novell i la mostra d’oficis. A la 13 h s’obrirà l’Espai Gastronòmic amb la participació dels locals de restauració el Cortijo, Forn Jordi Andreu, el Llagut i Soho Tarraco Sea Food. Anirà amenitzat de música, tallers, zones de tastos i d’altres propostes. La celebració vol rememorar l’antiga tradició tarragonina de pujar al nucli antic a tastar els primers vins de l’any. Berna Rios, president de l’Associació Cultural Santa Teca, ha explicat que serà un jornada festiva que pretenen reforçar la tradició històrica amb el món del vi a Tarragona.

Durant tota la tarda, hi haurà actuacions musicals i una rifa fins a les 20.30 h. L’acte el cooorganitza l’Ajuntament amb l’Associció Santa Teca.