Aquest dimecres s’ha obert la convocatòria de la desena edició dels Premis Cartaví. Enguany s’ha celebrat a la Sala Plana de la Casa Canals de Tarragona. L’acte organitzat per l’Associació Vinícola Catalana, ha estat presidit per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.
Un cop finalitzat l’acte d’inauguració, s’ha celebrat la xerrada ‘Com fer una bona carta de vins’, a càrrec del vicepresident de l’Associació Catalana Sommeliers per Tarragona, Joan Carrion, i el gerent i cap de cuina del restaurant Villa Retiro, Fran López.
Durant la jornada l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha remarcat la importància de la iniciativa. Ricomà destaca que potenciar els productes locals equival a potenciar el sector econòmic, turístic i cultural del territori.
A la presentació també hi ha intervingut el president de l’Associació Vinícola Catalana, Valentí Roqueta. El president ha explicat quines són les característiques d’una ‘bona carta de vins’.
Els restauradors que vulguin participar en els Premis Cartaví ja s’hi poden inscriure presentant la seva carta de vins. El lliurament dels premis tindrà lloc la primavera de l’any vinent.
Més notícies:
- Jordi Salewski: “Hi ha gent a Eivissa que ha tornat al camp”
- Santi Castellà: “El port pot ser la porta d’entrada de productes que vulguin arribar al centre d’Europa”
- La polarització ideològica marca el posicionament de la ciutadania respecte a la transició energètica, segons la URV
- La Guàrdia Urbana participa en una campanya del SCT dirigida als motoristes
- ECP demana que s’aclareixi l’abatiment d’un gos a l’A-7