Aquest dimecres s’ha obert la convocatòria de la desena edició dels Premis Cartaví. Enguany s’ha celebrat a la Sala Plana de la Casa Canals de Tarragona. L’acte organitzat per l’Associació Vinícola Catalana, ha estat presidit per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.
Un cop finalitzat l’acte d’inauguració, s’ha celebrat la xerrada ‘Com fer una bona carta de vins’, a càrrec del vicepresident de l’Associació Catalana Sommeliers per Tarragona, Joan Carrion, i el gerent i cap de cuina del restaurant Villa Retiro, Fran López.
Durant la jornada l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha remarcat la importància de la iniciativa. Ricomà destaca que potenciar els productes locals equival a potenciar el sector econòmic, turístic i cultural del territori.
A la presentació també hi ha intervingut el president de l’Associació Vinícola Catalana, Valentí Roqueta. El president ha explicat quines són les característiques d’una ‘bona carta de vins’.
Els restauradors que vulguin participar en els Premis Cartaví ja s’hi poden inscriure presentant la seva carta de vins. El lliurament dels premis tindrà lloc la primavera de l’any vinent.
Més notícies:
- El Museu del Port estrena l’exposició ‘Dones de Mar: Oficis amb nom de dona’
- El COATT porta el sector de la construcció i la professió d’arquitecte tècnic als instituts
- Medina Azahara s’acomiada dels escenaris a Tarragona
- La pacificació de la Rambla Nova torna a escena al ple però seguirà la seva implementació
- La URV organitza una hackató per posar a prova habilitats en ciberseguretat
