El Complex Educatiu ja està tot a punt per acollir aquest divendres la tercera edició dels sopar solidari contra el Càncer i la leucèmia, en favor de la Lliga Contra el Càncer de els comarques de Tarragona i l’Ebre i la Fundació Josep Carreras. Els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació, Joan Bosch, de Can Bosch; Diego Campos, de Rincón de Diego i Fran López, del Torreó de l’Indià, seran els encarregats de cuinar l’àpat. Els cuiners estaran acompanyats d’altres restauradors com Marco Borromeo, de Palau del Baró; Àngel Jiménez, del Complex Educatiu; Jordi Grifoll, de Lounge Cambrils; Marco Carreiro, de Pastissos de Crema, i Gabri Olivier, de geladeria Olivier . L’empresa TARRACO GRUP ha lliurat als organitzadors una cuina valorada en 5.200 euros per tal que se sortegi en la tradicional rifa que es realitza al finalitzar la vetllada. Miquel Marco.
Dijous 07 de Novembre de 2013