Tarragona, recomanada com a destinació de turisme pel The New York Times. El diari nord-americà publicava, aquest dissabte, dues pàgines a tot color sobre la ciutat de Tarragona. La crònica és de Florence Fabricant, qui acompanyada del seu marit, van visitar la ciutat a finals d’abril. En el text es destaquen alguns dels indrets més característics de Tarragona, com ara l’Amfiteatre o el Circ Romà, del que en destaquen que és un dels més ben conservats d’Europa. Parla també del sarcòfag d’Hipòlit, de la Rambla Nova i de les muralles. Però una part important del text la dedica a la gastronomia. Els dos nord-americans van dinar al Degusta, van tastar algunes tapes de bars de la Part Alta, i ban degustar el peix del Serrallo. A més, al reportatge hi apareixen fotografies a tot color sobre indrets de la ciutat, que també es poden veure a través de la web del diari amb una alta resolució. Es poden veure imatges de la Plaça de la Font, de la Catedral o de les platges de la ciutat.