Us presentem el projecte Arrela’t. Una iniciativa que va néixer ara fa dos anys a l’institut Baix Camp de Reus, dins d’una assignatura del cicle formatiu de grau superior de tècnic en higiene bucodental. De fet, el projecte sorgeix d’un treball de fi de grau que buscava fer una campanya de prevenció
d’una malaltia. La seva impulsora, la Neus Guirro, estava convivint amb el càncer de mama.
El treball va ser escollit Innova FP del curs 2020-2021 i ha acabat esdevenint una realitat.
S’ha format un grup de suport del càncer de mama al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb la voluntat de
normalitzar la malaltia, promocionar la prevenció primària, potenciar l’educació sanitària,
incentivar a la població per la donació de cabell, fomentar la pràctica de la marxa nòrdica i proporcionar un servei d’ajuda psicològica gràcies al servei respir.
En l’actualitat les seves activitats es basen en xerrades a instituts i locals socials, també realitzem tallers de prevenció i exploració mamària i col·laboren amb mechones solidarios i l’Hospital Sant Joan de Déu.
El pròxim 26 de juny col·laboraran amb el projecte Emma gràcies al repte solidari que han organitzat junt amb el banc d’aliments.
Aquest repte anomenat Non stop Arrela’t a la vida es tracta d’una travessa que realitzaran corredors de curses de muntanya durant 13 dies partint de Finisterre el dia 14 de juny i finalitzant a Roquetes el 26 del mateix. Més de 1600 km els hi espera on faran el camí del Nord, el GR99 i el GR92 per una bona causa: la investigació del càncer de mama.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.