Punt valuós del Nàstic al Nou Castalia contra el Castelló (0-0) després de fer un gran partit en defensa. Els grana no han tingut les ocasions més clares, però s’han sobreposat a un dels millors locals de la categoria i en un escenari que estava gairebé ple. Tanmateix, és un punt que no permet al Nàstic escapar del descens. Ara està a cinc punts de diferència quan a l’inici de la jornada estava a set.

El Castelló ha estat l’equip més dominant durant el partit. A casa és un equip que és molt fort, havent perdut només un partit i amb més de 9.000 aficionats a la grada. El Nou Castalia empenyia al seu equip amb un gran ambient. Als primers 15 minuts, els locals han tingut dues oportunitats clares amb un xut de Cubillas que ha sortit alt i un remat de Suero que ha donat al pal. Els grana s’han aproximat amb un xut d’Aarón Rey que ha sortit llepant el pal al minut 12.

Al primer temps, el Nàstic ha hagut de fer un canvi obligat per un cop de cap d’Andrei Lupu al primer minut de joc. El davanter grana ha xocat amb el cap d’un defensor local i als 20 minuts de joc s’ha ressentit. En el seu lloc ha entrat Guillermo Fernández. Just abans del descans, el Castelló ha tingut l’ocasió més clara. Un remat de cap de Cubillas ha donat a la base del pal i el refús l’ha enviat alt Koné.

La segona meitat ha seguit el mateix guió que el de la primera part. Els grana han tornat a fer un canvi obligat per la lesió de Montes Arce. El manresà ha vist la cinquena targeta groga en l’acció, per tant, es perdrà el partit contra el CF La Nucía. El Castelló ha estat insistent i ha obligat a Manu Garcia a fer grans intervencions. La seva millor aturada ha estat quan faltaven vuit minuts pel final, on ha tret un peu salvador al remat de De León.

L’última oportunitat l’ha tingut el Nàstic. Als peus de Javi Bonilla, que ha enviat el seu xut alt i Pastor no ha hagut d’intervenir. Els grana sumen un punt valuós, però que ha provocat que estiguin més a prop del descens.