Una vintena d’alumnes del Màster Internacional en Innovació en Enoturisme (Wintour), coordinat per la Universitat Rovira i Virgili, han embotellat un vi escumós elaborat per ells mateixos. Ho han fet al Mas dels Frares, a Constantí, on han empaquetat prop de 650 ampolles.

Després de cinc mesos d’estada a Tarragona, els estudiants es desplaçaran fins a Bordeus (França) i Porto (Portugal) per continuar aprenent “de primera mà” altres tècniques vitivinícoles i d’enoturisme. Al mateix temps, segons ha apuntat la coordinadora del màster Gemma Beltran aprofitaran l’estada per fer contactes internacionals. El vi es destaparà el juny del 2024, coincidint amb la seva graduació.

El Màster Internacional en Innovació en Enoturisme rep unes 300 sol·licituds anuals. La d’enguany és la setena edició d’uns estudis que van néixer davant la manca d’oferta al voltant de l’enoturisme, segons ha assenyalat la coordinadora del màster de la URV.

Prova d’això és que cada any s’inscriguin alumnes de tot el món. Aquest any, la formació aplega 25 estudiants procedents de dinou països diferents. De fet, aquesta xarxa internacional de contactes és dels aspectes més ben valorats pels alumnes.