powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Uns 200 alumnes de Tarragona aprenen, a través del teatre, com celebrar una revetlla segura. Aquest dimecres, 8 de juny, l’obra teatral “A foc lent” s’ha presentat als estudiants de 1r i 2n d’ESO de l’Escola La Salle de Tarragona.

L’activitat s’emmarca en la campanya de sensibilització «Revetlles amb precaució» que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior. L’obra de teatre està escrita i interpretada per la companyia “Milnotes”, i exposa les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan. Enguany, la mascota de protecció civil, en Risquet, també és un dels protagonistes de la representació.

La responsable d’informació de la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior, Xesca Baró, ha explicat a Tarragona Ràdio que l’objectiu és sensibilitzar als joves i apropar els consells de forma amena.

Després de la representació de l’obra, els sanitaris han mostrat consells en cas de cremades o altres lesions. A més, representants d’una colla de diables han informat als infants sobre com llençar petards de forma segura, quin tipus de petards hi ha al mercat i a quines edats van adreçats.