El Nàstic ha aconseguit un valuós empat amb la seva visita a l’Alfonso Murube de Ceuta en el partit d’anada de semifinals del play-off d’ascens a segona divisió A.
Per dos cops l’equip local s’ha avançat al Nàstic però finalment els granes han pogut contrarestar aquest marcador i han acabat sumant l’empat. El tècnic del Nàstic Dani Vidal parlava dels condicionants del partit i de les conclusions que en treia.

El tècnic del nàstic també ha agraït el suport de la vintena d’aficionats que hi havia a les grades de l’Alfonso Murube i de tota la gent que s’ha donat cita a la pantalla gegant al parc del Francolí. Vidal ha animat a tothom a omplir el Nou Estadi el proper cap de setmana.

Rodri Ríos, al minut 8 de la primera meitat, avançava a l’equip ceutí. Al 4 de la segona meitat, Alan Godoy, de xilena, ha aconseguit l’empat per part del Nàstic.
El jugador grana ha reconegut que és el primer gol de xilena que ha marcat en la seva carrera.

En una contra i amb certa errada defensiva del Nàstic, de nou Rodri Ríos al 21 de la segona posava el 2 a 1, i en temps de descompte, Ander Gorostidi ha acabat marcant el 2 a 2. Gorostidi ha destacat la importància de l’empat a l’hora de poder definir l’eliminatòria el proper cap de setmana a casa.

La plantilla ja ha tornat a Tarragona i ha fet una sessió de recuperació. Demà fan festa i a partir de dimecres començaran a preparar el compromís del proper diumenge, partit de tornada de semifinals del Play-off d’ascens. Rebran a tres quarts de vuit del vespre el Ceuta al Nou Estadi per intentar definir l’eliminatòria i plantar-se a la final.