L’Associació de Veïns La Unió de Sant Pere i Sant Pau vigilarà els caixers automàtics del barri per evitar robatoris. Així ho ha assegurat durant una entrevista al Matí de Tarragona Ràdio el president de l’entitat, Gabriel Muniesa, qui ha lamentat la «inseguretat» que viuen al barri cooperativista. «Hem detectat molts robatoris darrerament», ha assegurat.

gabriel muniesa durant l'entrevista amb tarragona ràdio
Gabriel Muniesa, president de l’AV La Unió, durant l’entrevista aquest dimarts al matí a Sant Pere i Sant Pau. FOTO: MAURI

El pla de l’entitat veïnal és ubicar dues persones de l’associació al costat de les entitats bancàries durant un espai de temps determinat. Aquestes persones aniran identificades amb una armilla i «l’objectiu és que els veïns que van a treure diners, sobretot la gent gran, no se senti sola ni tingui por».

La vigilància s’efectuarà durant dues hores dos dies a la setmana. «Especialment a final de mes, que és quan la gent s’acosta més als caixers per treure diners», ha detallat Muniesa. La voluntat de l’associació, però, és que la seguretat millori amb la implantació de la Policia de Districtes. «Esperem que la Policia de Districtes arribi aviat per millorar la seguretat del nostre barri», ha acabat afegint el president.

Aquesta setmana es realitzarà la primera reunió de les taules d’entitats que formen el Consell de Districte Nord, format per Sant Salvador, Sant Ramon, Sant Pere i Sant Pau i el Rodolat del Moro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *