Victòria de prestigi del Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau contra el totpoderós Illa Grau per 3 sets a 2. És la primera derrota del qui és el líder del grup C de la Superlliga Masculina 2, on els cooperativistes continuen sent segons. La victòria contra l’Illa Grau ha estat de les treballades, ja que el partit no s’ha decidit fins al tie-break final.

Els dos primers sets han estat per l’equip cooperativista, que ha guanyat per 25 a 21 al primer i per 25 a 18 al segon. En aquell moment, ha arribat la remuntada visitant. No li han posat les coses fàcils els homes de Vlado Stevovski. Al tercer set, resultat de 23 a 25 i al quart de 21 a 25. Al tie-break, els tarragonins s’han imposat per 15 a 8. Una victòria molt treballada que analitza el tècnic Vlado Stevovski.

El CV Sant Pere i Sant Pau és segon amb 36 punts.