El Nàstic ha guanyat contra el Real Unión d’Irún per 2 a 3 després que se li hagi complicat un partit controlat a la segona meitat. Els grana han fet una primera meitat i uns primers minuts de la segona excel·lents on s’han ficat fins a 0 a 3 al marcador, però han acabat demanant l’hora. Els golejadors pel Nàstic han estat Guillermo, Aarón Rey i Joan Oriol de penal. Andy Escudero, que tornava a l’onze titular, ha repartit dues assistències. Un altre jugador que tornava a l’onze, Ander Gorostidi, també ha marcat, però el seu gol l’ha anul·lat l’àrbitre. Amb la victòria, els grana tornen a dormir en places de play-off i es col·loquen en la tercera posició a la classificació. És la quarta victòria en cinc partits i els grana ja porten 13 dels darrers 15 punts possibles.

El gol matiner del Nàstic ha condicionat el partit. Guillermo ha aprofitat una pilota filtrada d’Andy Escudero, que aquest diumenge tornava a l’onze titular amb canvis respecte al darrer partit contra el CD Castelló. El davanter basc ha tocat mínimament la pilota i ha superat al porter rival.

Els grana sabien que aquest gol matiner havia d’anar acompanyat de més i han anat a buscar el segon. Al minut 17, Aarón Rey ha enviat una pilota a la base del pal dret de la porteria del Real Unión d’Irún. Ha aprofitat que el porter estava fora de posició i l’ha picat per sobre seu, però la pilota no ha entrat. Pocs instants més tard, a la mitja hora de joc, una nova pilota picada d’Escudero ha permès que Aarón Rey, amb un xut creuat, fes el segon gol de l’equip i el seu primer aquesta temporada.

A la segona meitat, el Nàstic ha marcat el tercer gol, però no l’ha acabat de fer bona perquè han vist com el rival el posava contra les cordes. Al 54 de partit, l’àrbitre ha anul·lat el gol d’Ander Gorostidi per fora de joc posicional de Guillermo Fernández. El mateix davanter basc, en la següent jugada de perill, ha caigut dins de l’àrea en un penal rigurós, però que l’àrbitre ha decidit xiular. Joan Oriol ha marcat des dels onze metres i posava el 0 a 3 al marcador.

A partir d’aquí, ha vingut la davallada de l’equip de Raül Agné. El rival ha marcat dos gols en quinze minuts. Chema ha fet l’1 a 3 al minut 65 i Montoro el segon al servei d’una cantonada. Entremig, el rival ha enviat una pilota al pal. Els grana han acabat patint, però han sumat la segon victòria seguida i la quarta en els darrers cinc partits.