El filial i el juvenil A del Nàstic han guanyat aquest cap de setmana els seus compromisos. Pel que fa a la Pobla, els d’Adolfo Baines han superat al Vilassar de Mar per 2 a 1 al Municipal de la Pobla després de remuntar un gol matiner del rival. Han marcat Kim Lorca i Querol pel filial grana. El juvenil A ha sumat la segona victòria amb Alex Accensi a la banqueta després de guanyar per 1 a 0 al San Francisco.

El filial del Nàstic necessitava sumar tres punts després de cinc partits sense sumar-los. Ha estat la primera victòria del 2023. L’encontre no ha començat bé, perquè el Vilassar de Mar s’ha posat per davant al marcador al minut 19. Cinc minuts més tard ha empatat amb el gol de Lorca i a la segona part ha fet el seu Querol per sumar els tres punts i recuperar la novena posició amb 24 punts.

El juvenil A ha superat per la mínima al San Francisco gràcies al gol de Teo Arasa. Tres punts importants per seguir en la lluita de sortir del descens a la Divisió d’Honor. L’equip d’Accensi està en una bona dinàmica, amb set dels dotze darrers punts. Una situació que valora el tècnic.