Les jornades festives s’inauguraran divendres a les 19:15 h amb el pregó de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, seguit d’un aperitiu a les 19:30 h. A les 20 h, es podrà jugar a diferents jocs de taula per a totes les edats, proporcionats per L’Associació de Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona. A les 21 h se celebrarà un sopar de motxilla, seguit de Cinema a la Fresca amb la projecció de la pel·lícula “Padre no hay más que uno 2”, que tindrà lloc a les 22:30 h.

Els actes es reprendran dissabte a les 10 h, amb la Trobada de Plaques de Cava anual, que finalitzarà a les 14 h. A les 10:05 h es celebrarà l’Esmorzar Popular, que consistirà en pa amb tomàquet i pernil. A les 11 h s’organitzaran jocs per totes les edats, que inclouen una cursa de sacs i de portar la patata entre d’altres. A les 12 h es repetirà l’activitat d’AJRET i a les 14 h tindrà lloc una paella popular. De 16 h a 20 h se celebrarà un concurs de pintat de miniatures, i a les 18 h un de dibuix infantil. De 17 h a 21 h es podrà gaudir dels inflables instal·lats al carrer, i a les 18 h tindrà lloc la primera edició de Goya’s Got Talent, un concurs de talent obert a tothom.

Un sopar de motxilla tornarà a posar fi a la jornada, seguit de la Gran Revetlla popular amb la Stromboli Jazz Band, que celebren el seu 10è aniversari. El grup actuarà a les 23 h, seguit de la discomovil a les 00:30 h.

Diumenge engegarà a les 11 h amb un concurs de baldufes, seguit d’un de Hula-Hop a les 11:30 h i un de safates de cambrer a les 12 h. En aquest els participants hauran de completar un circuit mentre porten safates plenes i serveixen als «clients». A les 12:30 h se celebrarà un altre concurs, aquest cop de muntar el cub de Rubik.

A les 18 h es podrà veure la primera part de l’espectacle Temps era Temps, que mostrarà la seva segona part a les 20 h. A les 19 h, Raffael Flus portarà màgia per a totes les edats i a les 19:30 h se celebrarà una xocolatada popular.

Finalment, les festes es clouran a les 21 h amb una gran festa de l’escuma pels joves i els més atrevits.