La Trono rep aquest divendres, dissabte i diumenge l’obra ‘Blanca Desvelada’. Una peça que explica la història de dues dones que viuen en èpoques diferents, però que s’entrellacen en un mateix espai escènic.

D’una banda, la Blanca és una jove actriu de l’època actual, que sobreviu fent monòlegs en bars mediocres i que arrossega un important conflicte amb la seva mare. De l’altra, la Carmen és una presa política en època de la guerra civil que dóna a llum a un nadó en una presó, deu dies abans de ser afusellada. Les seves vides s’entrellacen quan la Blanca somia reiteradament amb la Carmen, sense saber qui és, ni per quines raons somia amb ella.

L’actriu Alejandra Jiménez Cascón és el vehicle que fa viatjar l’espectador per les dues històries amb la seva interpretació de 12 personatges diferents. La idea neix d’una necessitat personal que esdevé un viatge emocional des d’un lloc molt dolorós, fins a un altre molt lluminós, segons ha explicat l’actriu principal.

L’obra ja ha ofert 159 actuacions, des de la seva estrena, i fins ara ha rebut molt bones crítiques pels seus intensos 75 minuts de teatre. Les entrades continuen disponibles al web de la Sala Trono per a les sessions de divendres i dissabte, a les 20h, i de diumenge, a les 18:30h.