En aquest podcast que fa el número dinou entre l’ICIQ i Tarragona Ràdio, ens preguntem pel futur dels nostres centres de recerca. Quins reptes afronten? Com es poden superar aquests obstacles?

Dijous passat, amb motiu de la Setmana de la Ciència, Tarragona Ràdio va emetre un programa especial en directe des de l’ICIQ, donant veu a personalitats del món acadèmic, institucional i de l’administració del nostre territori. 

Aprofitant l’avinentesa, el Blau de Prússia també hi va estar present, buscant la química de tot això i la interacció entre aquests “elements”, perquè:

És possible una sinergia entre centres de recerca? I entre científics i polítics? Sabríeu dir quin és el catalitzador del canvi? 

Avui al Blau de Prússia: “Cap on anem? Reptes immediats i futurs dels centres de recerca”.

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Avui buscarem el Blau de Prússia amb Quim Nin, Secretari General de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Pau Ricomà, Alcalde de Tarragona, Lluís Rovira, Director del sistema de Centres de Recerca de Catalunya CERCA.

També ens ha acompanyat Josep Pallarès, Rector de la Universitat Rovira i Virgili, Joan Vendrell, Director de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, Josep Maria Palet, Director de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, Maria Targa, Gerent de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social, Emilio Palomares,  Director de l’Institut Català d’Investigació Química, i Laia Pellejà, Directora Administrativa i de Comunicació de l’Institut Català d’Investigació Química.

Aquest podcast l’han fet possible Laura Hernández i Israel Macho per part de l’ICIQ, Lluís Comes a la part tècnica, Toni Garcia a la realització audiovisual i qui us parla, Josep Suñé per part de Tarragona Ràdio. 

Blau de Prússia, el color dels incondicionals de la química

‘Blau de Prússia’ és el nou podcast coproduït per Tarragona Ràdio i l’ICIQ sobre la investigació química del Camp de Tarragona. L’objectiu principal és realitzar un podcast pioner que també s’emetrà al 96.7 FM en horari matinal per a totes les audiències, apropant així a la gent del territori la importància de l’activitat científica, i singularment de la química, que trobem a tot arreu i és clau a Tarragona.