Aquest dilluns han començat al Centre Cívic de Sant Salvador les sessions formatives del TESS (Tarragona Economia Social i Solidària), el programa de formació i acompanyament a l’emprenedoria en projectes d’economia social i solidària a la ciutat de Tarragona i entorn que lidera Tarragona Impulsa, amb la col·laboració de CoopCamp.

25 persones de 15 projectes emprenedors presentats a la convocatòria d’enguany han rebut la benvinguda al curs per part de la consellera de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Montse Adan, qui ha estat acompanyada de l’agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL) del barri, Clàudia Crusat.

La formació consisteix en tretze sessions presencials de 2,5 hores, enfocades a la consolidació de les idees de negoci en economia social i solidària de les persones participants, i una última sessió destinada a presentar els projectes davant d’un jurat.

Durant les 35 h de formació, s’abordaran tots els aspectes necessaris per a la creació del projecte empresarial. A més de la formació, el programa inclou assessorament i acompanyament integral per part dels equips tècnics de Tarragona Impulsa i CoopCamp, connexió amb el teixit cooperatiu ja existent a la ciutat i suport en la difusió i visualització del projecte emprenedor. A més, amb les BequESS TESS, es donarà una dotació econòmica per a les tres millors iniciatives.