L’entitat ha realitzat un total de 25 tallers sobre aquestes qüestions a la demarcació de Tarragona durant el curs 2021 – 2022. A través de la informació i la sensibilització es busca erradicar, entre altres, les conductes violentes i els delictes d’odi, que segueixen en augment, sobretot a les xarxes socials.
Des de Creu Roja Joventut, es desenvolupa des de fa més 25 anys el projecte de ‘Prevenció de conductes violentes’, a través del qual es realitzen diferents activitats al carrer, a centres educatius, a centres propis de Creu Roja i a les xarxes socials per a conscienciar sobre la importància de la tolerància i el respecte.
La coordinadora de Creu Roja Joventut Tarragona, Eva Cañete, ha expressat que la quantitat d’informació que tenim a l’abast avui en dia pot donar la falsa idea de que ho tenim tot molt clar, però el cert és que són cada vegada més necessaris espais de debat i de reflexió.
Amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, Creu Roja i Creu Roja Joventut reivindiquen la necessitat de continuar treballant en l’educació per la diversitat, per seguir avançant a favor del respecte dels drets sexuals i de gènere arreu del territori.
Més notícies:
- Jordi Salewski: “Hi ha gent a Eivissa que ha tornat al camp”
- Santi Castellà: “El port pot ser la porta d’entrada de productes que vulguin arribar al centre d’Europa”
- La polarització ideològica marca el posicionament de la ciutadania respecte a la transició energètica, segons la URV
- La Guàrdia Urbana participa en una campanya del SCT dirigida als motoristes
- ECP demana que s’aclareixi l’abatiment d’un gos a l’A-7