Els restaurants de Tarragona Gastronòmica cuinaran en directe al Mercat Central un cop al mes, els dissabtes al matí.El col·lectiu de restauradors, el Patronat Municipal de Turisme i l’Associació de Venedors del Mercat han signat un conveni de col·laboració.L’aliança a tres bandes pretén promocionar la gastronomia de la ciutat, tant els productes que són típics i propis d’aquí com els diferents estils i tècniques que empren els xefs locals. Un altre dels objectius és reforçar el posicionament de Tarragona com a destinació gastronòmica de primer nivell. El conveni té una vigència d’un any tot i que la voluntat és allargar-lo amb el temps i dotar-lo de contingut a mesura que es vagi consolidant.Les primeres accions seran els show-cookings que es muntaran un cop al mes amb la participació dels restaurants que formen part del col·lectiu Tarragona Gastronòmica, integrat per tres associacions. Juan Diego, de TarracoGust, diu que la cuina en directe és una bona oportunitat de donar a conèixer la qualitat dels productes locals i les habilitats dels cuiners tarragonins.La regidora de Turisme i presidenta del Patronat, Patricia Anton, explica que els show-cookings permetran atreure un públic familiar i fer que s’animi a comprar al Mercat o consumir als restaurants. La primera sessió tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 10. Anirà a càrrec del restaurant Cal Joan.
Cuina en directe al Mercat un dissabte al mes amb els restaurants de Tarragona Gastronòmica
