El CBT ha vist com la ratxa de sis victòries seguides a la lliga EBA ha arribat a la seva fi. El CB Granollers es va imposar al conjunt blau per 75 a 80 al pavelló del Serrallo. Un partit molt igualat que es va decidir a la pròrroga, on els locals es van veure superats amb un parcial de 9 a 14. Els de Berni Álvarez, tot i la derrota, segueixen sent tercers. El millor pels blaus va ser Ousmane Ndour amb 16 punts.

El CBT es va imposar en el primer quart per un ajustat 13 a 12. Al segon quart, un parcial de 19 a 19 deixava el partit al descans amb un avantatge molt just de només un punt. Al tercer període van estar millors els visitants, que van remuntar i es van posar per davant al marcador amb cinc punts. Els blaus van remuntar al darrer quart i una cistella de Ndour a cinc segons pel final empatava l’encontre a 66. Un cop a la pròrroga, tot i un bon inici, l’equip no va saber imposar-se al ritme rival i van acabar perdent. L’entrenador, Berni Álvarez, comenta que han tingut problemes durant tot el partit.

El pròxim partit serà contra el CN Helios, darrer classificat del grup C2 d’EBA.