El filial del Nàstic ha perdut per 3 a 2 contra el Castelldefels i trenca la seva bona dinàmica a la Tercera RFEF. Els d’Adolfo Baines han vist com el rival els remuntava el gol inicial, en els primers segons de partit. Amb la derrota, l’equip pobletà ha sortit de la zona de play-off d’ascens, però s’hi queda a només dos punts.

El filial s’ha avançat al marcador al primer minut de partit. El Castelldefels ha remuntat en dos minuts i ha marxat al descans amb el resultat de 2 a 1. Només començar el segon temps, els locals han fet el tercer. Boaz, lateral del filial grana, ha fet el 3 a 2 al minut 55 de partit i el marcador ja no s’ha mogut.

Per la seva banda, el Juvenil A del Nàstic ha encaixat la segona derrota seguida a la Divisió d’Honor després de caure per 5 a 0 contra el FC Barcelona. Són onzens a la classificació amb 9 punts, un per sobre de la zona de descens.