El Mercat Central de Tarragona, de la mà de Generación R, ha programat un cicle de tallers d’alimentació saludable anomenat 7 de Mercat. Es tracta de cinc tallers setmanals que tenen per objectiu ensenyar als participants a elaborar un menú setmanal variat, senzill i amb productes de mercat.

Salut digestiva, alimentació vegetariana o cuina d’aprofitament són algunes de les temàtiques del cicle, que va dirigit a qualsevol persona amb inquietud per la cuina i el menjar saludable.

Les sessions tindran lloc a la parada de restauració de l’interior del Mercat Central cada dimecres a les 18.00h a partir del proper 27 d’abril. Cada taller té una durada de dues hores i un cost de 15 euros. Les inscripcions ja estan obertes al web https://bit.ly/3jWRxNk

Fins el 25 de maig

El cicle d’alimentació saludable comença el proper dimecres 27 d’abril i anirà a càrrec de Sonia Cardó (@komokomes) i Anna Mateo (@leckerandhealthy). Les sessions s’allargaran fins el proper dimecres 18 de maig:

27/04 “Menja bé de forma fàcil”

Amb explicació sobre nutrients i taller de Batch Cooking.

4/05 “Recupera la teva salut digestiva”

Amb explicació sobre el sistema digestiu i taller de receptes per alimentar la teva microbiota.

11/05 “Alimentació vegetariana complerta”

Explicació: si es vol ser vegetarià quins aliments s’han d’incorporar a la dieta. Taller de receptes vegetarianes.

18/05 “Cuina d’aprofitament”

Explicació sobre el malbaratament alimentari i les conseqüències. Taller de receptes d’aprofitament de sobres.

25/05 “Postres saludables”

Explicació sobre l’efecte del sucre al cos. Taller de receptes de postres saludables.